Ansatte

Lars Gunnar Marken

Lars Gunnar er leder for Sørsamisk Kunnskapspark. Som leder har han overordnet ansvar for hele virksomheten. Han er Master of Public Administration, lærer og samfunnsviter av utdanning, og har tidligere jobbet som lærer og leder både i offentlig og privat sektor.

Katri Kitti

Katri er språkkonsulent og er for tiden utleid til Hattfjelldal kommune der hun har samisk i barnehagene. Hun har språklig ansvar på våre språksamlinger og en ressurs mot barn og unge.

Karl From Vesterlid

Kalle er nattevakt og ansvarlig for at folk som er innom får økt sin BMI. Kalle er kokk, og svensk. Han lager maten hvis du skal ha et arrangement hos oss.

 

Else Rustad

Else er den som holder styr på papirene og pengene. Når du sender epost eller ringer til oss er det hun som svarer. Else har jobbet hos oss i 40 år og kan svare på det meste.

Liv Unni Bolstad

Liv Unni serverer nydelig mat på dagtid til elever og ansatte. I tillegg til god mat får du ofte en god kommentar eller vits på kjøpet.

Unni Krutådal

Unni tar imot elevene og holder dem i aktivitet på kveldstid. Hun er også en habil i mjuksløyd.

Lars Gøran Kappfjell

Laara aktiviserer elevene på kveldstid, og er i uforskammet god form. Han er flink i hardsløyd.

Annie Bråthen

Annie holder styr på, og orden på internatet. Hun holder rommene rene og pene, og passer på at alle sover godt.

Lena Skundberg

Lena vasker skolelokalene hos oss. Selv om vi gjør vårt beste for å rote det til, så ordner Lena alltid opp.

Ellinor Kuhmunen

Ellinor underviser i nordsamisk, og jobber daglig fra Jokkmokk. Hun er ofte å se på språksamlingene og er en god joiker.

Marielle Andersson

Marielle underviser i nordsamisk, og jobber daglig fra Tärnaby. Hun organiserer og informerer skoler og foreldre om språksamlingene. I år studerer hun også sørsamisk.

Maria Ripa

Maria underviser i sørsamisk, og jobber daglig fra Funesdalen. Hun er ofte å se på språksamlingene og har alltid et bra opplegg på gang.

Vilmi Steinfjell

Vilmi underviser i sørsamisk, og jobber daglig fra Kall utenfor Östersund. Hun er vårt nyeste tilskudd og vi gleder oss til å jobbe med henne.

Maria Kråik Stenfjell

Maria underviser i sørsamisk, og jobber daglig i Trondheim ved vårt kontor på Rotvoll. Hun underviser også på videregående, representerer oss i ulike nettverk, og er ekspert på Ulpan-metoden.

Wanda Dalsten

Wanda underviser i sørsamisk, og jobber daglig fra Funesdalen. Hun har permisjon dette skoleåret.

Irja Kappfjell

Irja underviser i sørsamisk, og er fast innslag på våre språksamlinger. Hun sitter til daglig på Mo, men er ofte i Hattfjelldal.

Mathias Mikkelsen

Mathias underviser i lulesamisk, og jobber daglig fra Drag. Mathias er ny hos oss og ønsker seg gjerne flere elever.

Erika Rustad

Erika tar imot elevene og holder dem i aktivitet på kveldstid.

Odd Willenfeldt

Odd underviser i sørsamisk, og jobber daglig fra Tärnaby. Han er ofte å se på språksamlingene og er tillitsvalgt for utdanningsforbundet.

Marja Kuhmunen

Marja underviser i nordsamisk, og jobber daglig fra Borgafjell. I tillegg til å undervise tar hun videreutdanning i år.

Cecilie Steinbakken Bråten

 Cecilie jobber som undervisningsinspektør. Hun passer på at elevene får de timene de skal ha, og at evt vikarer er på plass. Cecilie er usannsynlig blid og pertentlig.